Aubergine- og gedeostetacos med sweet chili sauce

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 150 g rød peberfrugt
  • 500 g gedeost
  • 20 stk Santa Maria Taco Skaller (10 pk. á 20 stk.)
  • 300 ml Santa Maria Salsa 950 g
  • 300 ml Santa Maria Sweet Hot Chili Sauce
  • Olie til stegning
  • Santa Maria korianderblad

Fremgangsmetode

Opskrift på en vegetarisk taco med aubergine og gedeost, toppet med sweet chilisauce

Sådan gør du

Snit aubergine og peberfrugt i små firkanter og vend i krydderimixet. 

Steg grøntsagerne i olivenolie og læg dem i tacoskalerne. 

Garnér med lidt salsa, smuldret gedeost og en lille stribe chiliisauce samt frisk koriander.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Santa Maria

Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.