Oksetværrebet marineres i en god BBQ rub og salt, og langtidssteges herefter ved 110ºc grader (ca. 8-10 timer).
Den sidste halve time smøres benene med en god røget barbeque sauce og karamelliseres ved 200ºc lige inden servering
Gulerod, spidskål og forårsløg snittes fint og røres sammen med ostesauce, lidt creme fraiche, masser af hakkede urter og smages til med salt/peber.
Fennikel snittes fint og krydres med salt, peber, rørsukker og stænkes til sidst med lidt æbleeddike. Lad fenniklen trække et par timer inden servering.
Burgeren monteres med salat, cheeseslaw, råsyltet fennikel og et stort stykke tværreb.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.