Fremgangsmetode

Udskriv
Læg knoldsellerien på et stykke alufolie og fordel smør og salt herpå. Pak alufolien godt omkring knoldsellerien og bag den i ovnen til den er mør. Lad den køle af.
Del den bagte knoldselleri i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor. Blend et øjeblik til de er let mosede og tilsæt skyr, eddike, salt og wasabi. Blend til en jævn blanding. Smag til. Pynt med karse.

Bagetid

Ca. 2 timer ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 2210 kJ

Energifordeling:

Fiber: 20.4 g
Protein: 36 %
Kulhydrat: 33 %
Fedt: 31 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.