Fremgangsmetode

Udskriv
Lad smørret smelte og tilsæt løg og bacon. Steg til løgene er karamelliserede og gyldne. Tilsæt flødefraiche og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Steg broccoli i smør til den er mør, men stadig har bid. Vend pasta med flødefraicheblandingen og broccoli. Server den varme pastaret med revet mozzarella.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 28440 kJ

Energifordeling:

Fiber: 52.4 g
Protein: 18 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 46 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.