Fremgangsmetode

Udskriv
Kog løg og vin op. Kog ved svag varme i ca. 10 min. - eller til væsken er reduceret til ca. halvdelen. Tilsæt bouillon og flødefraiche og kog i yderligere ca. 10 min. Tilsæt smør og salt. Smag til evt. med et par dråber eddike. Blend saucen skummende med en stavblender.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7300 kJ

Energifordeling:

Fiber: 2.8 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 9 %
Fedt: 88 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.