Fremgangsmetode

Udskriv

Fisken

Tilbered fisken direkte fra frost i 30 minutter ved 180°C i en varmluftsovn. 

Bagte rødder

Forvarm en ovn til 225°C.

Vend grøntsagsstavene i olivenolie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber.

Bag grøntsagsstavene i 25-30 minutter. Vend et par gange under tilberedningen.

Coleslaw

Pisk alle ingredienser til dressingen sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Vend de tynde strimler af porrer og gulerødder i dressingen. 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Bagte rødder

Coleslaw

Dressing til coleslaw

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.