Fremgangsmetode

Udskriv

Tilberedning

Rør mayonnaise og cremefraiche og smag til med citronsaft, Worchestershiresauce, tabasco, salt og peber. Vend nænsomt makrelfilet i tomat i dressingen.

Virk asparges ved rodenden, og lad dem knække. Skær rodenderne til. Kog vand op med lidt rapsolie og salt. Kom asparges i et minut. Læg dem på et klæde og del dem på langs og på tværs.

Skær bunden af hjertesalaterne og del bladene. Skyl og slyng hjertesalatskåle og blandede salater rene og tørre.

Skær tomaterne i små tern.

Anret blandede salater med hjertesalatskåle, hvori makrelsalaten anrettes med friske tomattern. Salaten toppes med asparges, rugchips og finrevet citronskal.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.