Rør mayonnaise og cremefraiche og smag til med citronsaft, Worchestershiresauce, tabasco, salt og peber. Vend nænsomt makrelfilet i tomat i dressingen.
Virk asparges ved rodenden, og lad dem knække. Skær rodenderne til. Kog vand op med lidt rapsolie og salt. Kom asparges i et minut. Læg dem på et klæde og del dem på langs og på tværs.
Skær bunden af hjertesalaterne og del bladene. Skyl og slyng hjertesalatskåle og blandede salater rene og tørre.
Skær tomaterne i små tern.
Anret blandede salater med hjertesalatskåle, hvori makrelsalaten anrettes med friske tomattern. Salaten toppes med asparges, rugchips og finrevet citronskal.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.