Minifiskefrikadellerne varmes i en bradepande i ovnen, efter henvisning på emballagen.
Rørsukker, lys eddike og sorte peberkorn bringes i kog i en gryde, så sukkeret opløses.
Rødløgene pilles og skæres i tynde både eller halve ringe. Rødløgene tilsættes den kogende lage og koger med 2-3 minutter uden låg.
Rødløgene tages op med hulske til en lufttæt beholder. Lagen koges videre 3-5 minutter uden låg, så den bliver koncentreret. Lagen hældes herefter over rødløgene sammen med friskpresset saft af en citron.
Lad de syltede rødløg afkøle, luk med tætsluttende låg og opbevar i køleskabet til servering.
De lune minifiskefrikadeller serveres med de syltede rødløg, sammen med godt groft rygbrød, frisk rucolasalat og smør med groft salt.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.