Fremgangsmetode

Udskriv

Tilberedning af Fiskefrikadellerne

Minifiskefrikadellerne varmes i en bradepande i ovnen, efter henvisning på emballagen.

Tilberedning af de syltede løg

Rørsukker, lys eddike og sorte peberkorn bringes i kog i en gryde, så sukkeret opløses.

Rødløgene pilles og skæres i tynde både eller halve ringe. Rødløgene tilsættes den kogende lage og koger med 2-3 minutter uden låg.

Rødløgene tages op med hulske til en lufttæt beholder. Lagen koges videre 3-5 minutter uden låg, så den bliver koncentreret. Lagen hældes herefter over rødløgene sammen med friskpresset saft af en citron.

Lad de syltede rødløg afkøle, luk med tætsluttende låg og opbevar i køleskabet til servering.

The Finish

De lune minifiskefrikadeller serveres med de syltede rødløg, sammen med godt groft rygbrød, frisk rucolasalat og smør med groft salt.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.