Vores nøglehulsmærkede frikadeller af hakket kalkunkød krydret med bl.a. gulerod og persille har fået ny, forbedret recept. Det har givet frikadellerne et fint løft på både smag, udseende og kødprocent.
- - Ny krydderiblanding tilføjet
- - Gulerod er mere finthakket
- - Forhøjet kødprocent – 6%
- - Mere hjemmelavet form og udseende
Kalkunfrikadellerne er stadig nemme at dosere og lige til at varme direkte fra frost på pande eller i ovn. Et let og fedtfattigt alternativ til den klassiske frikadelle.
Servér f.eks. kalkunfrikadellerne med bagt squash og salviedip. Se opskriften her.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Seneste nyheder
Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix
Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag
Nye Burgerboller med masser af smag
Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends
Nyhed! Smørbagte snurrer
Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.
Burger af Stillehavskulmule – glutenfri!
En saftig, sprød og meget velsmagende paneret fiskeburger
Paneret Isingfilet – glutenfri!
Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter
Homestyle Panerede Isingfileter
En fusion af traditionelt håndværk og moderne bekvemmelighed
Grønlandske torskeloins
Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line
Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”
I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv
NYHED: VALSEMØLLEN LANCERER SERIE AF BAGEHJÆLPEMIDLER I 1 KG FORPAKNINGER
Nu lancerer Valsemøllen tre nyheder, ”Minus 18”, ”Rugsur” og ”Økologisk Speltsurdej.