X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Værs’go’: Gode tips til en spændende og sikker spiseoplevelse i kantinen!

De fleste danskere er ved at være tilbage på arbejdspladserne efter ferien. Men fokus på at undgå smittefare har ændret ved de daglige rutiner, også i kantinerne. Derfor har vi i Danish Crown Professional samlet en række gode og anvendelige tips, som du kan bruge til at give dine gæster en god, velsmagende og sikker spiseoplevelse.

Lækre portionsanretninger i genanvendelig emballage, personlig servering med et lækkert finish og små fortællinger om maden. Det er blandt andet nogle af de ideer vi giver til, hvordan dine gæster får en endnu bedre og mere spændende oplevelse, når de indtager dagens måltider i kantinen.

Find folderen med de gode tips her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

27.02.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Rugbrødslagkage

Marts månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn.

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

23.03.2022

SNACK’it

Nyt snackkoncept fra Royal Greenland

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv