Værs’go’: Gode tips til en spændende og sikker spiseoplevelse i kantinen!
De fleste danskere er ved at være tilbage på arbejdspladserne efter ferien. Men fokus på at undgå smittefare har ændret ved de daglige rutiner, også i kantinerne. Derfor har vi i Danish Crown Professional samlet en række gode og anvendelige tips, som du kan bruge til at give dine gæster en god, velsmagende og sikker spiseoplevelse.
Lækre portionsanretninger i genanvendelig emballage, personlig servering med et lækkert finish og små fortællinger om maden. Det er blandt andet nogle af de ideer vi giver til, hvordan dine gæster får en endnu bedre og mere spændende oplevelse, når de indtager dagens måltider i kantinen.
Find folderen med de gode tips her
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Seneste nyheder
Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder
April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad
Månedens opskrift fra Kornets hus - Rugbrødslagkage
Marts månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn.
Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix
Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag
Nye Burgerboller med masser af smag
Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends
Nyhed! Smørbagte snurrer
Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.
Burger af Stillehavskulmule – glutenfri!
En saftig, sprød og meget velsmagende paneret fiskeburger
Paneret Isingfilet – glutenfri!
Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter
Homestyle Panerede Isingfileter
En fusion af traditionelt håndværk og moderne bekvemmelighed
Grønlandske torskeloins
Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line
Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”
I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv