SNACK’it

SNACK’it er et helt nyt snackkoncept fra Royal Greenland, som består af delikate små butterdejs snacks med fyld, sprødpanerede koldtvandsrejer og saftige små Pretzel Cod Bites. Fælles for dem alle er de mange anvendelsesmuligheder og den korte tilberedningstid – direkte fra frost.


Delikate små Butterdejs Snack fås i to varianter: Én med cremet hummersauce, 20 g pr. styk (fås i kartoner af 3,2 kg) og én med røget laks, 30 g pr. styk (fås i kartoner af 3,4 kg.)

Butterdejs Snack med cremet hummersauce er lavet på basis af bla. chilenske hummerhaler, cognac, smør, cremeost og hvidløg. De chilienske hummere kommer fra et bæredygtigt fiskeri (MSC-certificeret).

Butterdejs Snack med røget laks har bla. fyld af den bedste kvalitet røget laks (god og saftig salmo salar) samt cremeost, purløg og Dion sennep. Smagfuld og cremet fyld omkranset af sprød butterdej.

Luksuriøse små hapsere med et appetitligt og indbydende udseende. Begge varianter har en mild og fin afstemt smagsprofil, som vil tiltale de fleste. Butterdejs snacks er oplagte at benytte som appetizers i forbindelse med receptioner, fester eller events.

Tilberedning i ovn direkte fra frost (10-12 min. v. 200°C varmluft). Pakket løsfrosne i mindre karton for max. fleksibilitet.


Sprødpanerede rejer er store og saftige koldtvandsrejer (pandalus borealis) - i en let og sprød panering, let krydret med bla. paprika.

Koldtvandsrejer i panering er lidt anderledes end hvad man typisk ser, men koldtvandsrejens sødmefulde smag og høje kvalitet fornægter sig ikke (60% rejer). Mange anvendelsesmuligheder; f.eks. som delikat fingerfood eller i snackkurv. Kan også anvendes som appetizer og salat topping eller som et måltid med f.eks. pommes og salat. Rejerne er også velegnet som portionsservering på buffet.

De panerede rejer er forstegte og tilberedes hurtigt og enkelt direkte fra frost, - enten i ovn (ca. 5 min. v. 200°C varmluft) eller i friture (1-2 min v. 180°C). De er mærket med Clean Label, hvilket vil sige, at de ikke indeholder nogen former for kunstige tilsætningsstoffer. Rejerne er fra bæredygtigt fiskeri (MSC-certificeret).

Sprødpanerede rejer er pakket 3 x 1 kg. ps. pr. krt.


Pretzel Cod Bites består af saftige stykker af atlanterhavs torsk (gadus morhua) som er paneret i en sprød og smagfuld pretzel panering. Den særlige salte brødkringle ”Pretzel” er kendt i mange lande – men nok specielt i tysktalende områder.

De små Pretzel Bites på ca. 20 g indeholder 55% fisk. De har helt deres eget karakteristiske ruff udseende fra Pretzel paneringen og har mange anvendelsesmuligheder; som delikat fingerfood, en snack, appetizer eller pindemadder. Kan også serveres på buffet som portionsservering med tilbehør. Den delikate størrelse, knasende sprøde panering og saftige milde fisk gør Pretzel Cod Bites populær hos både børn og voksne. Torsken er fra bæredygtigt fiskeri (MSC-certificeret)

Tilberedes nemt og enkelt i ovn direkte fra frost (12-14 min. v. 200°C varmluft).

Pretzel Cod Bites er pakket 3 x 1 kg. ps. pr. krt.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

28.04.2022

Sommerbuffetens skær-selv-steg

Nyhed fra TENDER PORK®

26.03.2022

Svansø salatmayonnaise med citron

En nyhed i Svansø sortimentet som er udviklet i samarbejde med danske fiskerestauranter og burgerbar

26.03.2022

Svansø grov gourmet remoulade

En klassisk cremet remoulade i en lidt grovere udgave, som er udviklet i samarbejde med danske fiske

26.03.2022

Nyhed: Økologiske Café Gigant

Vores populære pommes frites findes nu også i en økologisk variant!

26.03.2022

Premium Pålægssalater og -toppings

Rørt i Vestjylland – med nøje udvalgte råvarer.

24.03.2022

Veganske kødfavoritter

Endelig et reelt alternativ til burgerbøffen - som både veganere og kødelskere vil hungre efter!

23.03.2022

SNACK’it

Nyt snackkoncept fra Royal Greenland

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.