PlanetDairy lancerer AUDU - Reducér CO2 Helt Enkelt
Ost er en af de fødevarer, der i sin rejse fra jord til bord opsamler et højt CO2-aftryk. Der kan spares mange kg CO2 ved at supplere den animalske del med en plantedel. Vi elsker ost, og vi elsker også bælgfrugter. Mest af alt er vi optaget af at stå for noget som smager godt, der har en transparent ernæringssammensætning, herunder et højt protein indhold, og som virker i en travl hverdag.
PlanetDairy er på en mission om at skabe mejeriprodukter med lavere CO2 for de mange. For professionelle storkøkkener og for forbrugere i dagligdagen. Vores ambition er at reducere CO2-udledningen med 30-40 % på alle vores produkter i forhold til sammenlignelige konventionelle produkter. Uden at gå på kompromis med smag, ernæring og funktionalitet.
Med baggrund i en solid erfaring fra konventionel mejeriproduktion skaber PlanetDairy mejeribaserede produkter, der bygger på færre køer, flere planterige ingredienser og mælkeproteiner fra mikrobiel fermentering.
Ost er en god begyndelse for det er her køkkener og forbrugere oplever en stor kvalitetsafstand mellem konventionelle oste, og plantebaserede oste. Det prøver AUDU at gøre noget ved.
Kom og smag! (Vores stand er i iværksætterområdet)
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
PlanetDairy
Agro Fodo Park 13
8200 Aarhus N
Danmark