Nørderi for smagens skyld
Hos Schulstad Bakery Solutions kræser vi for kvaliteten og udvælger ingredienserne til vores bagværk for at skabe fuldendte spise- og sanseoplevelser for dig og dine gæster. I vores fire nyheder spiller både kernerne og melet en særlig rolle for smagen. Vi har nørdet med spiring og fermentering af rugkerner, så du kan glæde dig til brød med mere smag.
Surdej og spirede rugkerner
Vores nye, rustikke Surdejsbrød og -boller er bagt med surdej og spirede, fermenterede rugkerner, som giver et sødmefyldt modspil. Brødene er bagt i stenovn, så skorpen bliver knasende sprød - mens krummen er luftig og elastisk. På toppen giver de sorte sesam og rugflagerne et skønt farvespil
Manitoba og solsikkekerner
Vores Manitobabrød og -boller er bagt med Manitobahvedemel og solsikkekerner, som fuldender brødets smag og giver bid og konsistens til krummen og knas på toppen. Brødene er bagt i stenovn, ved høj temperatur, så skorpen bliver knasende sprød.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Lantmännen Unibake//Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
76284999
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet