X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Nørderi for smagens skyld

Hos Schulstad Bakery Solutions kræser vi for kvaliteten og udvælger ingredienserne til vores bagværk for at skabe fuldendte spise- og sanseoplevelser for dig og dine gæster. I vores fire nyheder spiller både kernerne og melet en særlig rolle for smagen. Vi har nørdet med spiring og fermentering af rugkerner, så du kan glæde dig til brød med mere smag.


Surdej og spirede rugkerner

Vores nye, rustikke Surdejsbrød og -boller er bagt med surdej og spirede, fermenterede rugkerner, som giver et sødmefyldt modspil. Brødene er bagt i stenovn, så skorpen bliver knasende sprød - mens krummen er luftig og elastisk. På toppen giver de sorte sesam og rugflagerne et skønt farvespil

Find Surdejsnyhederne her.

Manitoba og solsikkekerner

Vores Manitobabrød og -boller er bagt med Manitobahvedemel og solsikkekerner, som fuldender brødets smag og giver bid og konsistens til krummen og knas på toppen. Brødene er bagt i stenovn, ved høj temperatur, så skorpen bliver knasende sprød.

Find Manitobabrødene her.



Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Lantmännen Unibake//Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
76284999
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

27.02.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Rugbrødslagkage

Marts månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn.

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line