X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

CEADO E37Z-BARISTA, FLATT BURRS Ø83

Den nyeste kværn fra Ceado!
Kværnen er brugervenlig, nem at indstille via det store touch display og det nye Quick Set Gear Tech gør indstillingen ekstra præcis og effektiv.
Kværnens design med dens 45 graders hældning sikrer friskkværnet kaffe, samt at kammeret tømmes fra gang til gang og gør rengøringen nem.
Kværnen er til professionelt brug på en travl café eller restaurant, hvor man ønsker en kvalitetskværn, der er støjsvag.
- Sweep Out Dual-Spin Tech
- Zero Retention
- Steady lock grinder
- Quick set gear tech (nem justering)
- Silent system
- Smart Service (daglig vedligehold og rengøring er nem)
- Thermal cut-out (slår automatisk fra ved overophedning)
- Single dose coffee tools
- Zero-retention bellows (nemt at tømme kammeret helt)
- Removable cover
- Portafilter holder (hands free operations)
- Shot counter (holder styr på, hvor mange gange du har kværnet)

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Espresso System ApS
Transformervej 29
2860 Søborg
Danmark
33132519
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv