Hot & Spicy Chicken Tenders
Sprøde og lækre kyllingestykker, med en spicy panering.
Ingredienser: 62 % kyllingeinnerfilet, hvedemel, palmeolie, modificeret tapiokastivelse, hvedestivelse, salt, hvidløgspulver, hævemidler (E 500, E 450), kartoffelstivelse, gærekstrakt, hvid peber, hvidløgsaroma, dextrose, farve (E 100), sort peber, chiliekstrakt, paprikaekstrakt, solsikkeolie, kompleksdanner (E 331), koriander, risklidolie, løgaroma.
Tilberedning: Friture i 3-4 minutter ved 170˚C.
Opbevaring: Opbevares ved højst -18°C. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Holdbarhed: 24 måneder.
Kolli: 10 pakker á 1 kg.
VARENR. 23098699
Kom forbi stand 5248 og få smagsprøver
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
CPF Denmark A/S
Svinget 5
6800 Varde
Danmark
75261330
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Seneste nyheder
Inspiration til sommerens bagværk til bagerierne og de professionelle køkkener
Bliv klar til sommerens kommende sæson med Valsemøllens nye sommerkampagne til professionelle.
Bliv klar til grillsæsonen!
Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade
Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger
Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger
Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder
April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad
Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix
Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag
Nye Burgerboller med masser af smag
Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends
Nyhed! Smørbagte snurrer
Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.
Burger af Stillehavskulmule – glutenfri!
En saftig, sprød og meget velsmagende paneret fiskeburger
Paneret Isingfilet – glutenfri!
Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter