Our story...
Altoni makes fresh pasta with passion and pride since 1993. In the old studio on Pothoekstraat in Antwerp, Toni, an Italian with a heart for Italian cuisine, started preparing artisan fresh pasta for the local restaurants.
In 1999, the current manager took over the pasta studio and moved it to a new location in Schoten. The fresh pasta was so popular that the company quickly grew into the business it is now known for.
Thanks to the close relationship with the Chef and continuous innovation, Altoni succeeds in offering a wide and high quality range. Fresh pasta and sauces as the Chef would make them himself, so he can focus on the creativity within his dishes.
ALTONI
PER LO CHEF
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
By Frederiks ApS
Vallensbæk Strandvej 326
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
27151460
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Seneste nyheder
Inspiration til sommerens bagværk til bagerierne og de professionelle køkkener
Bliv klar til sommerens kommende sæson med Valsemøllens nye sommerkampagne til professionelle.
Bliv klar til grillsæsonen!
Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade
Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger
Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger
Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder
April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad
Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix
Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag
Nye Burgerboller med masser af smag
Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends
Nyhed! Smørbagte snurrer
Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.
Burger af Stillehavskulmule – glutenfri!
En saftig, sprød og meget velsmagende paneret fiskeburger
Paneret Isingfilet – glutenfri!
Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter