Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24. maj 2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Focaccia, panini, italienske baguettes, pizza og rustikke sandwichstykker. Du kan komme godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej, der laves med ”Ferment – Aktiv surdej”. 

Én magisk grunddej, der kan blive til lige præcis hvad du har lyst til at servere i dit køkken!

Opskriften på dejen, der kan lidt af hvert, får du her

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.