om virksomheden

Det var kærlighed ved første blik, dengang i 2007

Efter 13 ophold rundt omkring i Danmark besluttede vi at pakke alt, hvad der kunne passe i vores varevogn, og forlade Venedig. Destination: København.

Med os havde vi alle vores italienske favorit-produkter, som vi delte med vores nye venner: balsamico, olivenolie, pasta, pesto. Far Andrea rejste stadig frem og tilbage mellem Danmark og Italien, og hver lørdag åbnede vi spændt hans bagage og lede efter de skatte han havde med tilbage, dufte der mindede os om de lange varme somre, familiehygge, endeløse frokoster med venner, de mange ture rundt i landet og opdagelsen af så mange forskellige lokale madretter. Men så kom Corona, og der var ikke længere muligt at rejse frem og tilbage. Det blev startskuddet til Foods of Italy. 

Det tog kun få måneder og lidt hovedpine at finde ud af logistikken, men det lykkedes at få alle vores elskede produkter tilbage i vores køkken - og på lager! For vi besluttede samtidig at dele dem alle jer andre, der også elsker italiensk mad. Selvfølgelig startede vi med pasta! Og vi valgte den absolut bedste, den samme som Michelin-restauranterne vælger til deres sofistikerede retter. Det er vores hverdagspasta... en smule dyr, men den langsomme produktion gør en verden til forskel, og tro os, du behøver ikke meget mere end dette!

Foods of Italy har snart eksisteret i tre år, og vi har løbende fundet nye samarbejdspartnere og lækre nye produkter til både hverdag og særlige lejligheder. Vi bliver ofte spurgt, hvad der gør det italienske køkken så fantastisk. Svaret er så simpelt: utrolige ingredienser og enkelhed! Så hos Foods of Italy har vi besluttet at arbejde med de små producenter, som vi elsker mest, passionerede, generøse, inspirerende. Deres produkter viser sig også at være de bedste af de bedste.

VIRKSOMHEDENS BRANDS

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.