om virksomheden

Gerard C Smit opnåede sit mål og gik bevidst videre. En Moccamaster er for eksempel ekstra brandsikker da bryggeelement og varmeplade er fremstillet i to forskellige dele. Alle kaffemaskiner er også håndlavede på ét sted. De monteres og samles i hånden. Endelig kontrolleres de manuelt inden de håndpakkes.

Gerard C Smit og hans medarbejdere hos Technivorm arbejder efter filosofien: ”Vi vil producere en sikker kaffemaskine, som forbrugeren kan stole 100% på til hver en tid. Vi arbejder for et bedre miljø, ved at anvende produkter som er energieffektive og som har en usædvanlig lang levetid. Vi bruger altid kun genanvendelige og nedbrydelige materialer. Alle Moccamastere produceres stadig i Gerard C Smit’s ånd.

Selvom vi har været vidne til teknologiske omvæltninger på mange områder i de sidste par årtier, er grundprincippet i den populære Moccamaster kaffemaskine uændret. I dag, som for over 50 år siden, er hver eneste Moccamaster håndlavet af fagfolk, og vi bruger kun materialer af højeste kvalitet. 

VIRKSOMHEDENS BRANDS

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.