København kombucha har udviklet en naturlig og økologiske drik af fermenteret te. En prisvindende, vinøs, boblende og elegant drik på champagneflaske - et alkoholfattigt alternativ til mousserende vin eller champagne.
Boblerne, de vinøse dybder og unikke smagskomposition opnås ved en special dobbelt-gæringsmetode - lig champagne-metoden. Afhængig af varianten opnåes smage som citrus, æble, pære, blomster, rose etc.
Boblerne kan nydes i situationer, hvor man ikke lige ønsker alkohol, men beholde nydelsen fra mousserende vine og champagner. De fungerer rigtigt godt som velkomst-drink og kan desuden kombineres med måltidet afhængig af smagsvarianten.
Du kan kontakte virksomheden på nedenstående oplysninger:
København Kombucha
Slagtehusgade 11
1715 København K
Danmark
31501011
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Følg virksomheden på:
Nyd lækre bobler, selvom ikke har lyst til at drikke alkohol eller måske skal køre hjem.
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.