om virksomheden

København kombucha har udviklet en naturlig og økologiske drik af fermenteret te. En prisvindende, vinøs, boblende og elegant drik på champagneflaske - et alkoholfattigt alternativ til mousserende vin eller champagne.

Boblerne, de vinøse dybder og unikke smagskomposition opnås ved en special dobbelt-gæringsmetode - lig champagne-metoden. Afhængig af varianten opnåes smage som citrus, æble, pære, blomster, rose etc.

Boblerne kan nydes i situationer, hvor man ikke lige ønsker alkohol, men beholde nydelsen fra mousserende vine og champagner. De fungerer rigtigt godt som velkomst-drink og kan desuden kombineres med måltidet afhængig af smagsvarianten.

SENESTE NYT FRA VIRKSOMHEDEN

Se alle nyheder fra København Kombucha >
30.01.2023

Delikat, vinøs, prisvindende bobler - lækkert alternativ til andre bobler

Nyd lækre bobler, selvom ikke har lyst til at drikke alkohol eller måske skal køre hjem.

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.