om virksomheden

Haugen-Gruppen AS beskæftiger sig med udvikling og markedsføring af fødevarer inden for udvalgte forretningsområder, hvor vi kan øge udbuddet af kvalitetsvarer og skabe madglæde. Vores kunder er hele den danske dagligvarehandel, samt de professionelle køkkener i kantiner, hoteller og restauranter.

Kvalitet, innovation, hastighed og fleksibilitet

Vores forretningskultur er baseret på kerneværdier som kvalitet, innovation, hastighed og fleksibilitet og en høj grad af tværfagligt samarbejde og professionelle kompetencer inden for vores felt, samt gensidig tillid og respekt imellem såvel vores interne team som vore forretningspartnere. Haugen AS Denmark blev etableret i 2002, som en fusion af Carl Lange & Co, Tørsleffs & Co og Competent Catering. Med Carl Lange & Co. stiftet i 1898 og Tørsleffs & Co grundlagt i 1892, har vi således en historie, der går mere end 100 år tilbage.

I dag er vi en moderne fødevarevirksomhed, som står solidt på vores historiske fundament. Således er vores fokus stadig at udvide forbruget af kvalitetsfødevarer fra hele verden og sammen med vores mange samarbejdspartnere fortsat bidrage til, at der bliver lavet god og spændende kvalitetsmad i de danske køkkener.

VIRKSOMHEDENS BRANDS

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.