om virksomheden

Greenway-Denmark på landkortet

Greenway-Denmark er et ungt firma med otte ansatte, som ligger midt i Nordjylland uden for Sindal. Det blev grundlagt i 2006, og siden da er det faktisk kun gået én vej. Vores tanke er, at vi vil gøre noget godt for vores jord og for os, der lever derpå. Det har ledt til, at Greenway-Denmark i dag er førende indenfor miljøvenlig engangsemballage. 

Vores produkter

Vi fokuserer på produkter, der efter anvendelse kan vende 100% tilbage til naturen. Vores primære vareudbud er engangsservice, emballage og biofyld, som er fremstillet af enten majsgranulat, sukkerrørsfibre, tørrede palmeblade eller træ fra FSC-skove. Produkterne er kendetegnede ved, at de er bionedbrydelige og certificeret komposterbare i henhold til EN 13432.

Vi passer på hinanden

Det er vigtigt for os i Greenway, at vi tænker langsigtet. Vi vil gerne værne om vores medmennesker og vores jord, og det gør vi bedst ved at minimere vores miljøbelastning. Ligesom vi selv fastholder et bæredygtigt ambitionsniveau, stiller vi også krav til producenter, leverandører og transportører.

Selvom vi er en lille virksomhed, forsøger vi at udvise et socialt ansvar, fordi vi mener, at det er givende for alle. Det gør vi f.eks. ved at ansætte studerende, praktikanter og medarbejdere i flex-ordninger, fordi ligeværd og fleksibilitet skaber et bedre arbejdsmiljø.

VIRKSOMHEDENS BRANDS

SENESTE NYT FRA VIRKSOMHEDEN

Se alle nyheder fra Greenway-Denmark ApS >
09.01.2023

Træt af papsugerør?

Nyt plantebaseret sugerør til kolde og varme drikke - holder i op til 24 timer

09.01.2023

Sushi-bakker af sukkerrør

Sushi-bakker der kan vende tilbage til naturen uden at efterlade skadelige stoffer

06.01.2023

Æggebægre - 100% plastikfri

De nye PFAS-fri æggebægre er certificeret komposterbare.

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.