om virksomheden

Food & Bio Cluster Denmark er Danmarks landsdækkende klynge inden for fødevarer og bioressourcer

Klyngen er skabt for at styrke den vidensbaserede innovation og vidensamarbejdet på tværs af hele værdikæden - herhjemme og internationalt

Vi er den direkte indgang for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner til netværk, forretningsudvikling, innovation og finansiering. Vi har indgående erfaring og kan trække på nationale og internationale ressourcer for at realisere nye, innovative idéer. 

Med et medlemskab hos Food & Bio Cluster Denmark får du en unik indgang til den danske fødevare- og bioressourceindustri, et styrket netværk, matchmaking, adgang til relevante events og netværksmøder og meget mere.

Hos Food & Bio Cluster Denmark er innovation og videndeling en del af vores grundsten. Vi har fokus på, at vores medlemmer kommer til at føle en innovativ udvikling i deres i virksomhed. Derudover får du også mulighed for at få din virksomhed synliggjort både nationalt og internationalt.

Særlige fordele – kun for medlemmer:

  • Samarbejdsprojekter skræddersyet til dit behov
  • Gratis adgang til netværk
  • Individuelt medlemsforløb
  • National og international synlighed
  • 1:1 services til nedsat pris

Samarbejdsprojekter skræddersyet til dit behov

Vi arbejder med nationale, internationale og EU-samarbejdsprojekter, som har til formål at øge innovationen både nationalt og internationalt. Samarbejdsprojekter giver adgang til funding og nye samarbejdspartnere. Medlemmer hos Food & Bio Cluster Denmark får som de første information om nye projekter og projektaktiviteter. Og er du interesseret i et projekt, så formidler vi gerne kontakten til en potentiel samarbejdspartner og indgår i og/eller faciliterer samarbejdet.

Nye samarbejdsprojekter bliver desuden etableret på baggrund af, hvad der er relevant for vores medlemmer. Som medlem får man altså mulighed for at påvirke den retning, som nye projekter skal gå i. Så har du en projektidé, du gerne vil udvikle i samarbejde med andre virksomheder og forskere, så tag fat i os. 

Gratis adgang til netværk

Bæredygtig emballage, fødevarespild, bioressourcer og plantebaserede fødevarer. Vi har flere forskellige faglige netværksgrupper og netværksmøder, som favner bredt inden for fødevarer og bioressourcer. Som medlem får du gratis adgang til  disse netværksgrupper.

Vi tilbyder desuden vores medlemmer en indledende behovsafklaring, 1:1 matchmaking og adgang til både det nationale og internationale økosystem.

Vi sikrer værdi for dig

Hos Food & Bio Cluster Denmark går vi op i, at hvert enkelt medlem bliver hørt og får værdi af deres medlemskab. Derfor er en fast del af medlemsskabet et årligt individuelt møde med status på medlemsskabet, individuelle behov og ønsker og mulighed for at lægge planer for det kommende år.

Alle vores medlemmer er forskellige, og derfor er det også individuelt, hvad hvert enkelt medlem ønsker at få ud af deres medlemskab. Af den grund gør vi meget ud af  den indledende behovsafklaring inden indmelding for at afdække behov og ønsker.   

Som medlem hos Food & Bio Cluster Denmark får du gratis adgang til vores årlige medlemskonference med mulighed for indstilling til forskellige priser. 

National og international synlighed

Med et medlemskab af Food & Bio Cluster Denmark får du større synlighed inden for branchen, både nationalt og internationalt. Udover visning af dit logo på vores hjemmeside præsenterer vi også medlemmerne på fx sociale medier og i markedsføringsmaterialer.

Derudover tilbyder vi synlighed gennem vores Digital Masterclasses – et online koncept, hvor medlemmer får mulighed for at være vært omkring et specifikt emne.

1:1 services

Vores 1:1 services indebærer vejledning inden for markedssøgning, produktudvikling og internationalisering. Vi hjælper også med vejledning og sparring i forhold til projektansøgninger (nationale og internationale projekter). Som medlem får du og din virksomhed 20% rabat på timeprisen ved 1:1-vejledning.

Kontakt Sine Riisager, som er Head of Members and Relations, og få en snak om hvad Food & Bio Cluster Denmark kan tilbyde din virksomhed. Hun kan træffes på mail sri@foodbiocluster.dk eller telefon 61707422.

VIRKSOMHEDENS BRANDS

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.