om virksomheden

Vi hos Del Mastro har specialiseret os i import af italienske fødevarer og distribuerer til specialforretninger og grossister. Familien Del Mastro stammer fra Italien og har derfor en helt særlig kærlighed og forståelse for det italienske køkken og dets specialiteter. Vores italienske blod i årerne og vores mere end 30 års erfaring med import af italienske fødevarer gør os unikke i vores søgen og vurdering af italienske specialiteter.  

Først finder vi varer, som kan leve op til de mange dejlige produkter og retter, vi har smagt sammen med familien. Herefter udvælger vi dem, som passer til de danske smagsløg, og endelig udvælger eller designer vi en flot og indbydende emballage, som har det helt specielle autentiske og charmerende italienske udseende. 

Alle vores produkter kommer fra familiefirmaer, hvor traditionerne er gået i arv fra generation til generation igennem lange tider. 

Går du efter logoet 'DEL MASTRO' er du sikker på at få specialiteter af højeste kvalitet i en flot og indbydende emballage til en rimelig pris. Lækre velsmagende produkter som vil give dig, din familie og venner en dejlig smagsoplevelse. Vi handler ikke bare med madvarer – vi handler med smagsoplevelser.

VIRKSOMHEDENS BRANDS

13.03.2023

Økologiske Taggiasca oliven

Gourmet oliven ‘Taggiasca’ - rund og blød smag Italiens mest eftertragtede oliven - nu økologisk

13.03.2023

Rainbow Prosecco DOC

Accademia Rainbow er en samling af 6 flasker høj kvalitet Prosecco DOC Brut i regnbuens farver

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.