om virksomheden

Velkommen til et univers af fantastiske smagsoplevelser hos Danish Group ApS,  -din bund solid partner. 

Vi tilbyder stort udvalg af søde og lækre fristelser, som findes i mange forskellige smagskombinationer. Hos os finder I blandt andet tærter, lagkager, bradepandekager, honningkager, cheesecakes, snacks, brød og bake-off.

Smag

Vores konditorier går ikke på kompromis, når det kommer til såvel den unikke smagsoplevelse som præsentationen af kagerne. Derfor bruger vi kun friske produkter fra særligt udvalgte leverandører og kombinerer dem med traditionelle opskrifter fra hele verden.

Kvalitet og Sikkerhed

Vores kvalitetsstyringssystem er i overensstemmelse med BRC (AA-niveau) og IFS Global Standard for Food Safety.

Vi bruger kun ingredienser af høj kvalitet fra nøje udvalgte leverandører og tager bæredygtighed og miljøbeskyttelse meget alvorligt - vi øger konstant andelen af 100 % genanvendelig emballage og bruger CO2-fri grøn energi til at opvarme vores produktionslinjer. Vores produkter er produceret med RSPO certificeret palmeolie og Rainforest Alliance certificeret kakao.

Lækkerier til alle

Vores ønske er, at det skal være let tilgængeligt for alle at få kager lige netop til deres behov, uanset om det er til kunden på konferencen eller passageren ombord på et fly.

Levering

Vi leverer blandt andet til cateringfirmaer, cafeer, kantiner, buffeter, hoteller, supermarkeder gennem grossister og andre samarbejdspartnere.

Vores ambitioner

Danish Group ApS, tidligere "Armine.dk" har ambitioner om at blive Danmarks førende leverandør af velkendte og originale delikatesser fra hele verden. Vi sætter en stor ære i altid at levere en ekstraordinær kvalitet og service til vores kunder

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.