om virksomheden

CPF Denmark A/S er den skandinaviske afdeling af Charoen Pokphand Foods (CPF) med hovedsæde i Bangkok, som er  én af Asiens største fødevareleverandører. CPF ejer og kontrollerer selv alle led i forsyningskæden - helt fra fodermøllerne og opdræt, til produktion og levering.

Vi producerer mad med respekt og omtanke for dyrevelfærd, miljø, klima og ikke mindst for dem, der arbejder med at fremstille vores produkter. Vores vision er, at vi vil være:
"Kitchen of the world"

CPF Denmark står for udvikling og salg af produkter til Norge, Sverige, Finland og Danmark. Vi har et bredt udvalg af frosne kyllingeprodukter, men sælger også de populære Thai Cube, veganske færdigretter, snacks produkter og frossen avocado i skiver og tern.

Vi gør det nemmere for de professionelle køkkener at lave velsmagende, sund og inspirerende mad med sikkerhed for høj ensartet kvalitet og smag hver gang. Vi brænder for at skabe convenience food med de bedste råvarer – hvor vi med stolthed varetager hele produktionen i Thailand Fra mark til mund.

VIRKSOMHEDENS BRANDS

SENESTE NYT FRA VIRKSOMHEDEN

Se alle nyheder fra CPF Denmark A/S >
27.01.2023

Crispy Chicken Fillet Bites

Perfekte som en hurtig snack eller som del af en knasende forret.

27.01.2023

Hot & Spicy Chicken Tenders

Sprøde og lækre kyllingestykker, med en spicy panering.

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.