PANE PIATTO - FORBAGTE PIZZABUNDE
BAGT MED NYHEDEN FERMENT - AKTIV SURDEJ
Få opskriften på den populære sommerklassiker Pane Piatto bagt med med Ferment - aktiv surdej. Sprød, Italiensk surdejspizzabund med luftig kant og saftig krumme. Grunddejen kan også anvendes til sandwich, pitabrød og meget mere
PANE PIATTO - FORBAGTE PIZZABUNDE
AUTENTISKE ITALIENSKE SURDEJSPIZZABUNDE med sprød, luftig kant og saftig krumme. Dejen kan anvendes som grunddej til minipizzaer, sandwichbrød, panini, naanbrød og meget mere.
Vi har naturligvis også økologiske Pane Piatto grunddejsopskrifter og med fuldkorn.
afpyntningstips til surdejspizzabunde
Imponér dine gæser med disse fire afpyntnings muligheder til de forbagte surdejspizzabunde.
Pepperoni pizza
Forbagt italiensk surdejspizzabund toppet med tomatsauce, mozerella, chorizo el. pepperoni, rødløg og friske basilikum. Forvarm ovn eller grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 minutter.
Kartoffelpizza
Forbagt italiensk surdejspizzabund toppet med cremet mascarpone, kartofler, skinke og frisk mozzarella. Forvarm ovn el. grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 min. Pyntes med frisk rosmarin.
Prosciutto pizza
Forbagt italiensk surdejspizzabund toppet med tomatsauce, revet ost, 2-3 skiver god skinke. Forvarm ovn el. grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 min. Pyntes med parmesanflager og evt. frisk rucola.
Sød kartoffel pizza (vegetarisk)
Forbagt italiensk surdejspizzabund toppet med cremet mascarpone og søde kartoffelskiver. Forvarm ovn el. grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 min. Pyntes med basilikumblade.
TIPS TIL SERVERING: Den bagte Pane Piatto pizzabund flækkes, og det ønskede fyld kommes på. Deles i ønsket størrelse, og varmes efterfølgende i klaprister.
brug PANE PIATTO grunddej til mini-pizza, sandwichbrød, panini, naanbrød og meget mere
• PANE PIATTO GRUNDDEJ •
RUNDE NAANBRØD
Følg grundopskriften på Pane Piatto og tryk små brød ud og dekorer med krydderiblanding. Flæk derunde naanbrød halvt igennem, pynt dem med fyld og server som bløde og luftige pitabrød. Anret dem på buffeten eller server to go.
Findes både som økologisk og konventionel variant
• PANE PIATTO GRUNDDEJ •
Aflange sandwichbrød
Følg grundopskriften på Pane Piatto og tryk dejen ud til lange små brød. Flæk de aflange brød på midten, put fyld i og skær ud til sandwich i ønskede stykker.
Findes både som økologisk og konventionel variant
• PANE PIATTO GRUNDDEJ •
Mini-pizza
Følg grundopskriften på Pane Piatto og tryk dejen ud til lange små boller. Perfekt til frokost og to-go.
Findes både som økologisk og konventionel variant
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet