X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

PANE PIATTO - FORBAGTE PIZZABUNDE

BAGT MED NYHEDEN FERMENT - AKTIV SURDEJ

Få opskriften på den populære sommerklassiker Pane Piatto bagt med med Ferment - aktiv surdej. Sprød, Italiensk surdejspizzabund med luftig kant og saftig krumme. Grunddejen kan også anvendes til sandwich, pitabrød og meget mere

Få opskriften her

PANE PIATTO - FORBAGTE PIZZABUNDE

AUTENTISKE ITALIENSKE SURDEJSPIZZABUNDE med sprød, luftig kant og saftig krumme. Dejen kan anvendes som grunddej til minipizzaer, sandwichbrød, panini, naanbrød og meget mere.

Vi har naturligvis også økologiske Pane Piatto grunddejsopskrifter og med fuldkorn.


Gå til Pane Piatto tema


Find Pane Piatto opskrifter her

afpyntningstips til surdejspizzabunde

Imponér dine gæser med disse fire afpyntnings muligheder til de forbagte surdejspizzabunde.


Pepperoni pizza

Forbagt italiensk surdejspizzabund toppet med tomatsauce, mozerella, chorizo el. pepperoni, rødløg og friske basilikum. Forvarm ovn eller grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 minutter.


Kartoffelpizza

Forbagt italiensk surdejspizzabund toppet med cremet mascarpone, kartofler, skinke og frisk mozzarella. Forvarm ovn el. grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 min. Pyntes med frisk rosmarin.


Prosciutto pizza

Forbagt italiensk surdejspizzabund toppet med tomatsauce, revet ost, 2-3 skiver god skinke. Forvarm ovn el. grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 min. Pyntes med parmesanflager og evt. frisk rucola.


Sød kartoffel pizza (vegetarisk)

Forbagt italiensk surdejspizzabund toppet med cremet mascarpone og søde kartoffelskiver. Forvarm ovn el. grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 min. Pyntes med basilikumblade.


TIPS TIL SERVERING: Den bagte Pane Piatto pizzabund flækkes, og det ønskede fyld kommes på. Deles i ønsket størrelse, og varmes efterfølgende i klaprister.


brug PANE PIATTO grunddej til mini-pizza, sandwichbrød, panini, naanbrød og meget mere

• PANE PIATTO GRUNDDEJ •

RUNDE NAANBRØD

Følg grundopskriften på Pane Piatto og tryk små brød ud og dekorer med krydderiblanding. Flæk derunde naanbrød halvt igennem, pynt dem med fyld og server som bløde og luftige pitabrød. Anret dem på buffeten eller server to go.

Findes både som økologisk og konventionel variant


Find opskrifter her

• PANE PIATTO GRUNDDEJ •

Aflange sandwichbrød

Følg grundopskriften på Pane Piatto og tryk dejen ud til lange små brød. Flæk de aflange brød på midten, put fyld i og skær ud til sandwich i ønskede stykker.

Findes både som økologisk og konventionel variant


Find opskrifter her


• PANE PIATTO GRUNDDEJ •

Mini-pizza

Følg grundopskriften på Pane Piatto og tryk dejen ud til lange små boller. Perfekt til frokost og to-go.

Findes både som økologisk og konventionel variant


Find opskrifter her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.