Sæt havreris på menuen
Glæd dine gæster med en ny dansk økologisk fuldkornsklassisker
De fleste af os vil gerne spise sundere, vi vil bare ikke gå ned på smag. Det gælder også gæsterne i de fleste professionelle køkkener. Danskerne vil gerne spise sundere også når vi spiser ude.
Derfor introducerer vi nu havreris: Et nyt kornprodukt til det professionelle køkken, som er nemt, nærende, velsmagende og et dejligt alternativ til ris og pasta – endda med kort kogetid.
Havreris er en kilde til protein, rige på fibre og koges på 10 minutter, så det bliver let at få flere korn og kerner ind i måltiderne. Valsemøllen Havreris er økologiske, indeholder 100 gram fuldkorn pr. 100 gram og er dyrket, høstet og produceret i Danmark med kort vej fra jord til bord.
Er du nysgerrig på, hvordan du kan bruge havreris i dine retter? Vi har samlet en række velkendte retter og erstattet ris med havreris. Det er den perfekte måde at sætte havreris på menuen og glæde dine gæster med nye, spændende og sundere alternativer. Du finder de lækre retter med havreris lige her.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300