X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Ny generation af 3-i-1 produkter bagt i Danmark

Begrænset tid, køkkenplads, fryserkapacitet samt konstant personale-rotation er hverdagsudfordringer, som de fleste køkkener kender til. Vi har skabt en ny generation af sandwich-brød, som kan bruges til både burger,  sandwich og panini, og som er super lette at bruge i de travle køkkener. Og så er de selvfølgelig bagt i Danmark.

Se produkterne her

Anbefalet af Rasmus Bundgaard, kok og holdkaptajn for cateringlandsholdet

"De 3 ´Soft Sandwich´ er lækre og bløde, men får en sprød skorpe, hvis de lunes. Derudover holder de den svampede og friske konsistens længe – helt perfekt til sandwich"

Soft sandwichbollerne er lækre og bløde, men får en dejlig, sprød skorpe, hvis du lunes. Derudover holder de den svampede og friske konsistens længe - helt perfekt til sandwich.
Rasmus Bundgaard Nielsen, Kok og Kaptajn for Cateringlandsholdet.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.