Kantinens Nye Normal #2 – Front Cooking

Hør hvorfor tiden aldrig har været mere rigtig til at kigge mere ind i front-cooking.

KANTINENS NYE NORMAL – FILM #2 – Front Cooking

Hvordan kan MAN bruge front/stationary cooking i kantineN?

I kantinerne taler vi om ’the new normal’ efter Covid-19, og hvordan der stilles nye krav til både tid og ressourcer. Det sætter vi også fokus på i denne film, hvor vi igen stiger op i helikopteren sammen med Per Mandrup. Her giver Per gode idéer til, hvordan du med blandt andet ’front cooking’/’stationary cooking’ kan frigive mere tid i køkkenet. I filmen møder vi også Anders. Han er kok og viser helt praktisk nogle enkle retter, som egner sig godt til front cooking/stationary cooking. Retterne er lette at tilberede i køkkenet og kan varmholdes foran gæsten.

Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger

Danish Crown – Tender Pork
Se produkter her  – Læs mere om Tender Pork her

Royal Greenland – Sejkrebinetter med porre og gulerod
Se produkt her  – Læs mere om Sejkrebinetter med porre og gulerod her

Orkla Foods – Anamma Vego Burger
Se produkt her  – Læs mere om kødfrie produkter her

Schulstad Bakery Solutions – Chokolademuffins
Se produkt her

Flensted – Aspargeskartofler
Se produkt herLæs mere om aspargeskartofler her​​​​​​​

​​​​​​​Flensted – Snitgrønt
​​​​​​​
Se produktet herLæs mere om snitgrønt her

​​​​​​​Se alle film her:

Kantinens Nye Normal #1 – Indledning

Kantinens Nye Normal #2 – Front cooking

Kantinens Nye Normal #3 – Personalisering

Kantinens Nye Normal #4 – Spar tid

Kantinens Nye Normal #5 – Take Away

Kantinens Nye Normal #6 – Fremtidens Kantine

Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Madværkstedet Online

Havnegade 39
1058 København
Danmark
Tlf: 33 13 92 92

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.