X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Skab smagfuld tapas med specialiteter fra Svansø!

Lav spændende tapasmenuer med specialiteter fra Svansø. Prøv f.eks. vores grillede artiskokker, oliven, tomater og peberfrugt. Vores grillede grøntsager kommer i praktiske et kilo alubags, som er hurtige at åbne, reducerer indhold af lage, bibeholder den gode smag og fylder mindre på hylden.

Brug grøntsagerne som de er, direkte til salatbaren, pizza eller pita -  eller lad jer inspirere af vores tapasopskrifter:


Prøv fx:

Tomatpesto med semi dried tomater

Tomatpesto med semi dried tomater

En fyldig og intens pesto, der smager af solmodne tomater og er perfekt som spread eller dip.

Se mere her


Romesco sauce

Romesco sauce

En klassisk spansk sauce med grillede peberfrugter og mandler, der giver en dyb og cremet smag. Fantastisk til tapas eller som dip. 

Se mere her


Oliventapanade

Oliventapanade

En smagfuld tapenade af sorte oliven, der bringer sydeuropæisk stemning til bordet. Ideel til bruschetta eller som tilbehør.

Se mere her


Artiskokhummus

Artiskokhummus 

En cremet og lækker hummus med grillede artiskokker, der tilføjer god smag til ethvert tapasbord.

Se mere her



Se også vores Svansø pestoer og øvrige specialiteter her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

16.12.2024

Skab smagfuld tapas med specialiteter fra Svansø!

Lav spændende tapasmenuer med specialiteter fra Svansø.

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!