Giv dit bagværk en flot mørk farve og raffineret smagsprofil med maltmel

Med maltmel får bagværket en dyb og ristet smag med en fin kant af bitterhed.

Maltmel er perfekt til at bage et lækkert softkernerugbrød. Det giver en flot, mørk farve og tilføjer en dyb, ristet smag med en fin kant af bitterhed, som passer perfekt til rugbrødets karakter. Med den rette dosering kan maltmelet fremhæve den fyldige smag og sikre en skøn, saftig tekstur i brødet.

Du kan også bage maltbrød med maltmel, som vil tilføje dybde og karakter til dit surdejsbrød. Det giver brødet en intens, mørk farve og en raffineret smagsprofil, hvor maltens ristede nuancer komplementerer surdejens syrlige kompleksitet.

Læs mere og find opskrifter og inspiration om rug- og hvedebrød med Maltmel her.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.