X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Franske ostespecialiteter

Et særligt udvalg af oste fra alle egne af Frankrig. Alle produceret af dedikerede ostemestre og baseret på århundredes passion for håndværk og kærlighed til god ost.

Uanset om det er en hyggelig bid i hverdagen eller det store ostebord til fest, så er franske oste svaret på det perfekte ostebord.

Prøv vores populære Saint Agur, som er en blåskimmelost der er yderst cremet. Den er ikke så skarp i smagen som mange andre blåskimmeloste, men mere rund og flødeagtig. I modsætning til vores Papillon Roquefort. Roquefort er fremstillet på basis af fåremælk. Den er noget mere skarp i smagen, smelter i munden og smager krydret.

En lækker klassiker blandt franske skimmeloste er vores Saint Albray. Det er en udsøgt blanding af hvidskimmel- og rødkitost. Den har en fyldig og aromatisk smag, er altid moden, men aldrig flydende i konsistensen.

Vi har også den klassiske brie, som nærmest altid er at finde på ostebordet. Vores Coeur de Lion Brie er en autentisk fransk brie, som karakteriseres ved sin fine hvide skimmel, sin bløde og cremede konsistens og sin friske aroma. Smagen er mild, fyldig og flødeagtig.

Vores gederulle Cabrifin Buche Affinee er en klassisk lagret gederulle med en fyldig og karakteristisk smag af gedemælk, uden at være stærk. Osten har en smuk kridhvid og en fin tynd skimmel.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Falengreen A/S
Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
87817600
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.