Seafood Festival

Praktiske detaljer

Fra: 16/05/2025
Til: 25/05/2025
Pris: 289
Sted: Hele Danmark
Arrangør: Madbillet & Dining Week

Fra d. 16.-25. maj samles restauranter på tværs af Danmark om en storslået og smagfuld hyldest til havet, hvor de hver især får mulighed for at udfolde deres kulinariske kreativitet, finurlighed og nytænkning inden for fisk og skaldyr.

Det er anden gang, Seafood Festival løber af stablen, og listen over restauranter breder sig fra Hjørring til Sønderborg og til Helsingør! På listen finder man flere populære gengangere fra sidste år, men også nye kulinariske talenter er at finde, som i år ønsker at tage del i festlighederne og vise deres talent inden for seafood-køkkenet.

Blandt nytilkomne restauranter kan nævnes Bjørnekælderen, The Pescatarian, aye aye på Hotel Admiral og SVOVL i København, mens festivalen i Odense byder velkommen til Ribelli og Restaurant Gordon. Aarhus får selskab af Lakaj, og i Viborg debuterer Les Jeunes. Nordpå træder Kallehavegård Badehotel i Løkken ind på scenen, mens øerne nu repræsenteres af både Dybvig på Fejø og Kellers Badehotel på Fanø.

“Det er fantastisk at se, hvordan programmet til Seafood Festival vokser, og i år breder den sig til endnu flere byer – også i de mindre områder af landet. Vi er stolte af, at vi allerede på nuværende tidspunkt kan præsentere over 70 dygtige restauranter, som glæder sig til at vise, hvad de kan. Det betyder bare, at endnu flere får mulighed for at tage ud og få nye smagsoplevelser gennem de mange lækre menuer, hvor den overdådige mangfoldighed af fisk og skaldyr er i fokus, og dét glæder mig!” siger festivalchef, Nicoline Christensen.

 

Tre menuer – noget for enhver smag

Konceptet for festivalen er enkelt: Hver restaurant udformer en helt særlig menu til en fast pris inden for tre koncepter, som gør det muligt at finde noget, der passer til gæsternes budget og smagsløg:

  • ¾ Seafood Menu til 289 kr. pr. person (inkl. gebyr).
  • ¾ Stor Seafood Menu til 389 kr. pr. person (inkl. gebyr).
  • ¾ Luksus Seafood Menu til 559 kr. pr. person (inkl. gebyr).

 

Fælles for menuerne er, at fisk og skaldyr naturligvis skal være omdrejningspunktet, men derudover har restauranterne stor kulinarisk frihed. Det betyder, at gæster kan glæde sig til at opleve menuer af stor variation og alsidighed, der med sikkerhed vil tilfredsstille enhver gane – alt fra pil selv-rejer og seafood-snacks til overdådige skaldyrsfade, østersfester og sociale langbordsmiddage. Gæster kan naturligvis også tilkøbe lækre velkomstdrinks og vinmenuer, der er nøje udvalgt til retterne.

 

Restauranter i hele landet

I Jylland kan gæster glæde sig til at besøge blandt andre Bistro Grand-Mère i Sønderborg, Brasserie Bavn og Restaurant Havnær i Aarhus, Glashuset i Hjørring og Bistro Dejavú samt Restaurant Tabu i Aalborg.

Gæster på Fyn kan se frem til at opleve blandt andre Restaurant Remisen i Nyborg og Grand’s Fiskerestaurant samt Brasserie Bordeaux i Odense.

I København er blandt andre The Shrimp, Seaside Toldboden, Paté Paté, Bjørn & Delfino og Restaurant Rebel med på listen – og på øvrige Sjælland finder man blandt andre Bistro Francophile i Helsingør, ERBA i Nykøbing Sjælland, Bramgåsen i Gedser og The Italian i Næstved.

Gæster kan tage et kig på alle de foreløbige restauranter, hvor menuerne bliver offentliggjort, når billetsalget starter den 10. april.

Som modtager af Seafood Festivals nyhedsbrev, får man helt eksklusivt adgang til billetsalget før alle andre. Tilmelding til nyhedsbrevet foregår her.

 

Læs mere om Seafood Festival her

 

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.