Dagen før den prestigefyldte kokkekonkurrence Sol over Gudhjem afholdes en råvareinspirationsdag, hvor de deltagende skal høre om og smage på forskellige, lokale råvarer. Silden er én af råvarerne, der er i fokus på dagen, hvor du blandt andet kan blive klogere på, hvordan den forarbejdes og tilberedes.

 

Events for foodservice i hele landet
Denne masterclass er en del af Vild med Sild-kampagnen, der er finansieret af en samlet dansk sildebranche og afviklet af Landbrug & Fødevarer. I løbet af 2022 vil der blive afholdt en række events og aktiviteter, der skal involvere aktører fra foodservicebranchen endnu mere i arbejdet med sild og gastronomi.

 

”Det er væsentligt, at vi får input fra foodservicebranchen. De er som aktører med til at skabe nye smagssammensætninger og madtrends, som spreder sig som ringe i vandet rundt om i samfundet. Det er derfor helt centralt, at vi får dem med på vognen, og derfor afholder vi en række events, hvor aktører fra foodservice kan blive helt skarpe på, hvorfor de skal tage silden med ind i køkkenet”, siger Sebastian Sjöström Veggerby.

 

Helt konkret afholdes der fire events i løbet af 2022, som du kan komme med til, hvis du er en del af foodservicebranchen. Du kan læse mere om de forskellige events nedenfor.

 

Mere information følger

Mere information følger, når datoen nærmer sig. Men hvis du er interesseret, kan du skrive til Sebastian Sjöström Veggerby, Marketingkonsulent i Landbrug & Fødevarer, på ssve@lf.dk

 

Læs mere her

Flere events

Se alle events >
X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.