Hummus - eller burde vi sige Hum-MUMS?

“Hummus” betyder “kikærter” på arabisk og laves - som navnet indikerer - ofte på kikærter, olivenolie, tahini, citronsaft, salt og hvidløg.

Hummus stammer oprindeligt fra Mellemøsten, hvor nogle af de tidligst dokumenterede udgaver af opskriften - som er lidt anderledes end vi kender den i dag, men stadig med kikærter - daterer helt tilbage til det 13. århundrede i både Cairo og Syrien. Nogle mener, at man lavede det længe før, da både kikærter og citron længe havde været en fast bestanddel af det mellemøstlige køkken - også dengang.

Vi har hummus-opskrifter til dig i (næsten) alle regnbuens farver og råvarer fx butterbeans, rødbeder, gulerødder, selleri og selvfølgelig den klassiske - kikærter.

Find opskrifterne her

 

Flere events

Se alle events >
X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.