Grillet spidskål med Marrakech Harissa

TID

15 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 3 dl Store spidskål
  • 3 dl yoghurt
  • 1 pk KiMs chips Marrakech Harissa
  • 500 g Bähncke Krydderrurte Dressing
  • 2 spsk Chilipasta

Fremgangsmetode

  • Youghurt og chilipasta røres sammen. Spidskål steges mørt og cips knuses i mindre stykker.
  • Anret spidskål med youghurtcreme, og knuste chips. Server med Bähncke Krydderrurte Dressing

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark Food Solutions

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.