Fremtidens kantine

Corona har ændret hverdagen for de fleste kantiner over hele Danmark. Hvordan ser fremtiden ud? I denne serie af i alt 6 videoer, dykker vi ned i dette område sammen med gastronomen Per Mandrup fra Culinary Institute by VejleErhverv. 

I filmene berøreres der temaer såsom hvordan kantinen i fremtiden kan komme til at skulle forberede mere af måltiderne på forhånd og færdiggøre dem foran gæsten. Herudover gives der tips til hvordan man sparer mere tid i køkkenet, så man kan bruge tiden hvor det virkelig tæller. Hertil fortæller Per Mandrup om hvorfor take-away i kantinen, er relevant som aldrig før. Videoerne er mellem 2-4 minutter hver og er naturligvis 100% gratis at se. 

Bag kampagnen står Madværkstedet, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Inspiration til din kantine

Gå på opdagelse i opskrifter, løsninger og andre produktnyheder, som kan finde anvendelse når kantinens fremtidige menukort og arbejdsmetoder skal udvikles.

Produkter brugt i filmene

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.